• +381 11 2970 144
  • stomatolog.majacvetkovic@gmail.com
  • Beograd, Mirijevski bulevar 41ž
Blog

Digitalno snimanje zuba Beograd

Od 2017 godine u okviru stomatološke ordinacije u Beogradu, pružamo usluge snimanja zuba. Kod nas možete uraditi digitalni ortopan odnosno panoramski snimak zuba obe vilice, kao i snimak pojedinačnih zuba, dentalni radiogram ili kako se najčeće naziva “mali snimak zuba”.

DIGITALNI ORTOPAN 1500 DINARA

MALI SNIMAK ZUBA 500 DINARA

011/2970-144 Radno vreme Ponedeljak – Petak 08-20, Subota 09-16

Opremu za snimanje zuba nabavili smo od jednog od vodećih svetskilh proizvodjača radiološke opreme iz Finske “Planmeca”, vodeći računa da bezbednost pacijenata i naših zaposlenih bude na najvišem mogućem nivou. Digitalni aparti za snimanje zuba uz višestruko manje doze zračenja daju bolji kvalitet snimaka u odnosu na analogne aparate za snimanje zuba. Poseban program za snimanje zuba kod dece sa smanjenom dozom zračenja. Snimanja zuba obavljaju rendgen tehničari sa višegodšnjim iskustvom. Nije potrebno zakazivati snimanje zuba. Digitalnim snimanjem zuba doze zračenja su smanjene na minimalnu meru. Kao dodatna zaštita koriste se zaštitne kecelje i druga zaštitna oprema čime se bezbednost pacijenata dovodi na najveći mogući nivo. U slučaju potrebe naš dežurni stomatolog daće vam besplatne savete o mogućnostima lečenja vaših zuba. Cene: – Digitalni ortopan, 1500 dinara (stampa na filmu + besplatno na email) – Mali snimak zuba 500 dinara (stampa na filmu + besplatno na email)

Obezbedjen parking u dvorištu ordinacije. Lako nas je pronaći, ukoliko dolazite da snimite Vaše zube iz pravca Mirijeva, odmah posle trećeg semafora u Mirijevskom bulevaru (GSP: 74, 25P stanica Šejkina), a ukoliko dolazite iz pravca Karaburme posle TC Karaburma u blizini prvog semafora nalazi se stomatolog i rendgen kabinet za snimanje zuba – digitalni ortopan MC. Na osnovu kvalitetnog i jasnog snimka zuba, Vaš stomatolog će napraviti precizan plan lečenja. Ukoliko imate potrebu da snimite Vaše zube, uradite to brzo i kvalitetno u Beogradu, Karaburma – Mirijevo

Leave a Reply