• +381 11 2970 144
  • stomatolog.majacvetkovic@gmail.com
  • Beograd, Mirijevski bulevar 41ž

Dentalni turizam

Visoke cene stomatoloških usluga u razvijenim zemljama Evropske Unije i Amerike, pokrenule su ljude da tragaju za jeftinijim rešenjima koja kvalitetom pariraju svetskim standardima u stomatolškoj praksi. U Srbiji, zbog niske cene rada i malih administrativnih troškova, imamo mogućnost da koristimo visokokvalitetne materijale, a održimo cene na veoma prihvatljivom nivou.

Zašto dentalni turizam? Odgovor je jednostavan, zbog znatno nižih cena uz visok nivo kvaliteta stomatološke usluge. Odnos cena-kvalitet je u Srbiji daleko povoljniji nego u većini zemalja Evropske Unije i Severnoj Americi. Za mnoge je dentalni turizam odlično rešenje, jer će dobiti kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cenama, a biće u prilici i da upoznaju kulturno-istorijsko nasleđe Srbije i njen glavni grad Beograd.

Stomatološka ordinacija Dr Maja Cvetkovic je tu da vaš boravak u Beogradu u vreme trajanja stomatološkog tretmana učini što efikasnijim i udobnijim. Naravno tu smo za svu pomoć oko organizacije vašeg boravka u Beogradu, i povezivanju sa lokalnim turistickim organizacijama…

Beograd Vam nudi mnogo izuzetnih restorana domaće i internacionalne kuhinje, veliki broj kafea i zanimljiv noćni život. Postoje organizovani obilasci grada, muzejima, crkvama ili obalama reka. Više o turističkoj ponudi Beograda mozete videti na sajtu Turističke organizacije Beograda.

Ukoliko se odlučite za nas, predlažemo da nas kontaktirate kako bi dogovorili sve detalje oko vašeg boravka u Beogradu i organizovali da stomatološke usluge dobijete u što kraćem vremenskom roku. 

email: stomatolog.majacvetkovic@gmail.com

viber / whatsapp: +381 64 2455925